1ο χλμ. Επαρχιακής Οδού
Πολυκάστρου-Κιλκίς
Τηλ. 23430 22400
       23430 20200
Fax: 23430 24250
       23430 20201
info@geotechniki.com.gr
   Η εταιρία «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ιδρύθηκε στο Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς το 1988. Αντικείμενό της  είναι  η εκπόνηση γεωργοοικονομικών μελετών και η συμβουλευτική στήριξη του αγροτικού και επιχειρηματικού τομέα καθώς και το εμπόριο αγροτικών εφοδίων.
  Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρία παρουσίασε ιδιαίτερη ανάπτυξη, διευρύνοντας τόσο το πελατολόγιό της στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κιλκίς και  των όμορων νομών, όσο και το φάσμα  των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
   Το 2003 η εταιρία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 4.500 τ.μ. με στεγασμένους χώρους έκτασης 450 τ.μ. στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πολυκάστρου – Κιλκίς.
   Σήμερα, η εταιρία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της και με βάση την υπάρχουσα εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και γνώμονα την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της, συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την αναπτυξιακή της πορεία.
   Aπό το 2009 λειτουργεί  γραφείο  στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης , περιοχή City Gate.
  Απώτερος σκοπός της Γεωτεχνικής Πολυκάστρου είναι η  εξυπηρέτηση  των πελατών της σε επίπεδο  σωστής  και έγκαιρης ενημέρωσης, η αποτελεσματική και γρήγορη εκτέλεση των επιθυμιών, η εύρεση και προώθηση κατάλληλων προϊόντων,  η εύρεση οικονομικών ποιοτικών προϊόντων  και υπηρεσιών για κάθε περίπτωση.
αναζήτηση
Mailing list
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π ΚτΠ

active³ 4.7 · www.ultravision.gr · Όροι χρήσης