1ο χλμ. Επαρχιακής Οδού
Πολυκάστρου-Κιλκίς
Τηλ. 23430 22400
       23430 20200
Fax: 23430 24250
       23430 20201
info@geotechniki.com.gr
Η ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στηρίζει μεγάλο μέρος της ανάπτυξης και της επιτυχίας της στους ανθρώπινους πόρους και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει. 

Με τη μακροχρόνια εμπειρία και την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει ένα ιδανικό επαγγελματικό περιβάλλον στα στελέχη εκείνα που είτε μέσω αποκλειστικής, είτε μέσω εξωτερικής συνεργασίας επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας.

Αν θεωρείτε πως έχετε τα απαραίτητα προσόντα και ικανότητες και επιθυμείτε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο των μελετών και των συμβουλευτικών υπηρεσιών στείλτε μας το βιογραφικό σας και θα σας ενημερώσουμε όταν υπάρξει ανάγκη για την κάλυψη κάποιας νέας θέσης εργασίας.

 

Η ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ προσφέρει την ευκαιρία συνεργασίας και σε αποφοίτους ΤΕΙ που θέλουν να κάνουν την πρακτική άσκηση τους. Αν επιθυμείτε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση αποκομίζοντας νέες γνώσεις και πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και παράλληλα δημιουργόντας τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, στείλτε μας το βιογραφικό σας με την ένδειξη ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε τα περιθώρια συνεργασίας μας.
αναζήτηση
Mailing list
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π ΚτΠ

active³ 4.7 · www.ultravision.gr · Όροι χρήσης