1ο χλμ. Επαρχιακής Οδού
Πολυκάστρου-Κιλκίς
Τηλ. 23430 22400
       23430 20200
Fax: 23430 24250
       23430 20201
info@geotechniki.com.gr
 Η εγκατάσταση συστημάτων ποιότητας αποτελεί σήμερα βασική προϋπόθεση για την επιτυχημένη πορεία κάθε επιχείρησης και τη σίγουρη διάθεση των προϊόντων της στην αγορά. Το σύστημα ποιότητας που επιλέγει η κάθε επιχείρηση να εγκαταστήσει εξαρτάται από τη δραστηριότητα και τις ανάγκες της:
 
• ISO 9001 : Εφαρμόζονται από το σύνολο των επιχειρήσεων και αφορούν την πιστοποίηση διαδικασιών για τη λειτουργία της επιχείρησης.
• ISO 14001: Αφορούν την διαχείριση του περιβάλλοντος και τον έλεγχο των παραμέτρων λειτουργίας επιχείρησης που επηρεάζουν το φυσικό περιβάλλον. 
• ISO 22000 :  Εφαρμόζονται από τις επιχειρήσεις τροφίμων (μεταποίηση, συσκευασία, τυποποίηση, διακίνηση). Η εγκατάστασή τους αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ασφάλεια των προϊόντων της επιχείρησης και κατ’ επέκταση του καταναλωτή. 
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 
(Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής)
 
• AGRO 1, 2 & 3  : Συστήματα ποιότητας που εφαρμόζονται από Ομάδες Παραγωγών και από μεμονωμένους παραγωγούς. Στόχος των συστημάτων αυτών είναι η βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και εξασφάλιση της φιλοπεριβαλλοντικής μεθόδου παραγωγής.
• Global GAP : Αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας των αγροτικών προϊόντων που πιστοποιεί την φιλοπεριβαλλοντική παραγωγή, καθώς και την ποιότητα και την ασφάλεια των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξειδικευμένα στελέχη στη ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
αναζήτηση
Mailing list
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π ΚτΠ

active³ 4.7 · www.ultravision.gr · Όροι χρήσης